نام کاربری
گذرواژه‌:   



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتلـت نخـود
نویسنده پیام
shafagh آفلاین
مدیر انجمن پزشکی و آشپزی
*******
مدیر

ارسال‌ها: 1,613
تاریخ عضویت: May 2013
اعتبار: 523
سپاس ها 1121
سپاس شده 1158 بار در 521 ارسال
ارسال: #1
کتلـت نخـود
[تصویر:  135646_590.jpg]

مواد لازم برای 20 کتلت:
  • نخود پخته: 400 گرم
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • پیاز قرمز متوسط: یک عدد، ساطوری
  • پودر زیره سبز: 2 قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز: 2 قاشق چایخوری
  • پاپریکا: 2 قاشق چایخوری
  • جعفری و شوید ساطوری: 4 قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو: یک عدد
  • آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهيه:


1 - نخود پخته را به همراه چند قاشق غذاخوری از آب آن به وسیله غذاساز یا گوشت‌کوب برقی خمیر کنید.

2- پیاز ساطوری، ادویه‌جات، شوید، جعفری و پوست لیموی رنده شده را به مایه نخود اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

3 - اگر مایه به دست آمده شل بود، کمی آرد سفید به آن اضافه کنید تا به غلظت لازم برسد. از مایه نخود به اندازه یک گردوی بزرگ برداشته و آن را به شکل کتلت درآورید. کتلت‌ها را در آرد غلتانده و حداقل نیم‌ساعت در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.

4 - روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و هر طرف کتلت‌ها را 5 دقیقه در آن سرخ کنید تا برشته شود. این غذا را بانان، لیموترش، پیاز جعفری، ماست طعم‌دار یا سس سفید یا قرمز سرو کنید.

نکته

برای جلوگیری از نفخ احتمالی، نخود را حداقل یک شبانه‌روز خیسانده، سپس آن را بپزید.

[تصویر:  85276220815489372943.gif]
05-22-2013 08:52 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط Mademoiselle
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

زمان کنونی: 04-24-2014, 11:16 PM